Moderní rohová sedací souprava NOBLE v levém provedení s barvou Nube 45

Velice elegantní rohová sedací souprava NOBLE s rozkladem na lůžko a úložným prostorem v několik barevných variantách je tím pravým kouskem pro každého, kdo hledá dokonale stylový a zároveň praktický nábytek do svého obývacího pokoje. Rozměry této sedací soupravy jsou následující: výška 80 cm, hloubka 97 cm, délka části sedáku 248 cm, úložný prostor 199 x 87,5 x 23 cm.

Jak již bylo zmíněno, sedací souprava NOBLE se nabízí v mnoha barevných provedeních. Mezi nejoblíbenější varianty patří šedá, béžová a hnědá. Barevné provedení však není jediným faktorem, který tuto sedací soupravu odlišuje od ostatních. Nadčasový design, kvalitní materiály a perfektní zpracování jsou dalšími výhodami, které nabízí.

Rozložení na lůžko a úložný prostor

Rozkladem na lůžko se tato rohová sedací souprava může stát velice praktickým pomocníkem pro hosty přespávající ve vašem domě. Díky pohodlné rozkládací funkci se z pohodlného posezení může během okamžiku stát pohodlná postel s rozměry 199 x 125 cm.

Neberte však ohled pouze na pohodlnou možnost pro spaní. Úložný prostor pod sedací soupravou je díky své velikosti ideální pro uložení ložního prádla, polštářů a dek. Díky tomu bude váš pokoj vždy čistý a připravený na příjemné odpočinkové chvíle.

Nabídka barev

Sedací souprava NOBLE se nabízí v několika barevných provedeních. Mezi nejoblíbenější varianty patří:

  • Béžová – Tato barva je známá svou příjemnou a uklidňující atmosférou. Je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné a příjemné prostředí.
  • Šedá – Moderní a elegantní barva, která se hodí do každého interiéru. Kombinuje se s jinými barvami i materiály velice snadno, což z ní činí velice oblíbenou volbu.
  • Hnědá – Tato barva se hodí zejména do klasických interiérů, kde vytváří příjemnou atmosféru pohodlí a stylu.

Nabídku dalších barev si můžete prohlédnout na této stránce.

Závěrem

nabízí naprostou dokonalost jak z hlediska designu, tak z hlediska praktických využití. Špičkové materiály a precizní zpracování zaručují velmi dlouhou životnost a pohodlné posezení na této sedací soupravě. Rozložitelnost na pohodlné lůžko a úložný prostor pod sedací soupravou jsou dalšími výhodami, které rozhodně stojí za zvážení.

Rohová sedací souprava

Nabídku této moderní rohové sedací soupravy si můžete prohlédnout na stránce Nábyteklevněji.cz.